Hva er escape room?

Escape Room er den perfekte gruppeaktivitet! Alle i gruppen er aktivt med å løse mysterier og lete etter spor. Utmerket for teambuilding.

Spillet er ikke fysisk, men mentalt. Dere (gruppen) blir låst inn i et rom, og dere får et oppdrag dere må løse innen en time! I rommet vil det være ledetråder som dere må lete etter, sette sammen og prøve å forstå. Med samarbeid og teamwork kan dere klare komme dere ut innen tiden! 

Oppgavene er logiske, men det krever kreativitet, og samarbeid for å løses. Rommene er ikke skumle og de krever ingen forkunskaper. Oppgavene er beregnet på voksne, men barn kan gjerne delta i følge med voksne. Sitter dere fast gir vi dere hint underveis.

Alle gåtene er helt orginale, og laget av eierene. Du vil ikke finne noen lignende gåter i andre rom!

Spilleregler

  • Dere er ikke låst til det antallet spillere dere oppgir i bookingen. Hvis det kommer flere eller færre personer så justerer vi det når dere kommer.
  • Det er viktig å møte opp presis. Hvis dere kommer for sent kan det gå utover tiden dere har på spillet.
  • Barn under 14 år bør være i følge av en voksen.
  • Du kan avbestille / flytte timen senest 24 timer før avtalt tid. Ved avbestillinger senere enn 24 timer i forveien, blir dere fakturert full pris for bestillingen. Det samme gjelder ved manglende oppmøte til bestilt time.
  • Det er ikke tillat å bruke fysisk styrke. Hvis du påfører skader i rommene eller gjenstander ved å bruke fysisk styrke, må du dekke reparasjonskostnadene.
  • Det er dessverre begrenset tilgjengelighet for rullestolbrukere. Vi er i 3. etasje uten heis. Om dere har en rullestolbruker på laget ta kontakt på kontakt@spektrumescape.no før dere booker, så ser vi om vi kan finne en løsning.